miércoles, 17 de enero de 2007

IMATGES PER AL RECORD (1)

Tal i com vos haviem dit, volem tractar de mostrar-vos imatges de la nostra natura que em anat acosseguint al llarg dels darrers 18 anys, malgrat que la majoria d'elles han estat realitzades des de 2005, gràcies a l'adquisició d'un dels "notres tressors" que es la Canon 350 D, que ens dona totes les facilitats per tal de aconsseguir els nostres propòsits; ja que l'ús de la diapositiva dificulta enormement la difusió dels imatges si tenim que digitalizar-les.
Esperem que ens acompanyeu amb fidel.litat en aquest emocionant "viatge" que acomencem avuí.
Salutacions.

Pepe i Tomás Santamaria "els makilets"

"MIRADES GELADORES"
Barranc de l'Aigüeta, La Vila. Març de 1989.

Quan aquella vesprada varem vorer a la "Perdiuera" (es com cridavem nosaltres al Aguila de Panxa Blanca, Hieraaetus fasciatus) parada en aquell pi del Barranc de l'Aigüeta, crec que els dos vam pensar el mateix. I així varem fer, al dia següent al poc d'eixir el sol, començarem a pujar la vessant del barranc, que malgrat que es no es massa elevada, si que es prou empinada; i més carregats amb el vell amagatall de lona grossa amb tubs de PVC de 5 cm de diametre!.
La qüestio es que al poc d'estar amagats va arribar una dels aus, i per a nosaltres un dels moments més inoblidables que hem passat en el monte.

Equip: Yashica FX-3 amb Soligor 95-310mm F/3,5, tripode Velbon i amagatall casero




No hay comentarios:

Publicar un comentario

DEIXA EL TEU COMENTARI