lunes, 13 de febrero de 2012

L'ERA DIGITAL: "Mini visita al riu Algar"

Dimecres 8 de febrer del 2012. Riu Algar, Altea

Aprofitant que l’altre dia tenia que anar de vesprada a passar-li la “benvolguda” ITV al nostre vehicle, vaig acabar la faena i me’n vaig anar cap al riu Algar a dinar i passar una estoneta fent temps.



Mentres em menjava les delicioses albondigues amb creïlles fregides que m’havia preparat Carmen, la cuinera del bar del Centre Social La Torreta (lloc on ara tenim la nostra oficina del Parc Natural), vaig poder disfrutar de lo lindo, no soles pel menjar, sino amb tot el que ocurria davant meua.


Al vorer que m’assentava a prop de la vorera, el omnipresent Cisne (Cygnus olor) no va tardar en acostar-se cap on em trobava.


Les polletes (Gallinula chloropus) estaven “a la gresca”; dos d’elles no paraven de bregar, senyal de que està acostan-se l’època de nidificació.



Però el més destacat per a mi del ratet que vaig passar allí, va ser el poder vorer al Agró blanc (Egretta alba), ja que encara no l’havia vist. La llástima es que estava un poc llunt meua (a uns 70 metres), al igual que la resta de fauna que hi havia, degut a que no estva amagat; i al disposar tan sols d’un 300 mm, la majoria d’aquestes fotos estan retallades per a que es vejen millor els protagonistes. Un altra dia tractaré de passar més inadvertit per tal d’apropar-me més “a l’acció”.




 Espectacular bot d'una LLisa (Mugil cephalus) que pareix voler saludar al Agrò!!!!

La vesprada va acabar en casa de Rebeca y Dani fent-me un “cafelet” que em varen convidart i tractant de que Laia no eixca corrent cada vegada que em veu; per que serà?........



Salutacions del makilet
Equip: àmera 350 D, objectiu Canon 300 mm F/4 i trípode Cullman Magnesit; sense amagatall

5 comentarios:

  1. Menudes fotos santa! si t'agueres posat al puesto "clave" i hagueres tirat pà, els hagueres tingut davant teua.

    Vicent

    ResponderEliminar
  2. Vicent, Santa no tira menjar ni obligant-lo... si el que volia era acompanyar les albondigues amb una cuixa de cigne

    Joan

    ResponderEliminar
  3. xeee de categorriiiaaa¡
    eres el nombre onee¡
    makilet for president¡

    ResponderEliminar
  4. Molt boniques eixes fotos
    l'altre dia passaven un muntó de corbs marins per la platja de La Vila. T'hagueres fartat de fer fotos..Per cert, a la blaueta ja no la veig...
    Marina

    ResponderEliminar
  5. Ale Joanet, que no estem ni per a tirar pa....

    el makilet

    ResponderEliminar

DEIXA EL TEU COMENTARI