domingo, 4 de marzo de 2012

ALTRES COSES D'ULLADES NATURALS: "Finalistes en el concurs de la revista francesa Terre Sauvage!!!!"

Després de fer-nos il·lusions quan ens varen comunicar que havien sel·leccionat les nostres fotos per a passar a la seguent fase del concurs fotogràfic, ens hem quedat a les portes d'aconsseguir un premi internacional!!!, però un lloc com finalistes del concurs de la revista prestijosa Terre Sauvage crec que no està gens malament!!!! i malgrat que no hem rebut ningun premi en metàl·lic, tenim el privilegi de que ens han publicat algunes de les fotos amb les que participavem. A continuació teniu algunes fulles de la revista escanejades.


Com diu la portada de la revista "Les Fotos més boniques de l'any, per les millors fotògrafs", i a que no sabeu qui està entre eixos millors fotògrafs?????. Mira que son sabuts els francesos estos.....


Palmarés del concurs on figure en la categoria "Histoires d'Espèces"

Ja sabem que la majoria de vosaltres "domineu" varios idiomes però per a aquells que no estiguen massa possats a l'idioma dels nostres veïns del nord ací vos deixe la traducció del text que han ficat a la revista: "Protagonista: el Papamoscas gris. A finales de mayo, cuando José escucha su canto cerca de su casa de campo, sabe que el verano se acerca. Durante muchos años este pequeña ave migratoria ha construido su nido en un ciprés. Pronto, los pequeños también capturaran insectos que en el aire!. Y a principios de septiembre, todo el mundo viajará a África." El tìtol no el varem posar nosaltres, sino la revista traguent-lo del text enviat per nosaltres.

Ací baix teniu les fotos que varem enviar al concurs, que participaven en la categoria de "Histoires d'Espèces", que consistia en un reportatge de 6 a 8 imatges i que reflexaren la vida d'una especie animal al llarg d'un any. Les fotos tenien que anar acompanyades d'un breu text al voltant de les fotos i del animal. Teniuem varies opcions però finalment ens varem decantar pel Sit vell conegut de la caseta dels meus sogres al Porxes i del que ja varem fer una entrada al blog amb algunes d'aquestes fotos en novembre de 2008 (http://ulladesnaturals.blogspot.com/2008/11/lera-digital-la-perera-i-els-sits.html), tambè vos adjuntem el text que els ho varem enviar.

"Catégorie D : « Reportage Vie d’une espèce »

Nuestro protagonista es una pequeña ave migradora llamada Papamoscas gris (Muscicapa striata). Al oir su canto se que se acerca el verano, pues suelen llegar a nuestra casa de campo de su viaje transahariano, a finales del mes de mayo cuando ya se empieza a notar el calor en Alicante.
Desde hace años construye sus nidos en las ramas de los árboles que hay cerca de la casa: un peral, un ciprés o una morera. Suele poner de tres a cuatro huevos, aunque raramente vuelan todos los pollos ; excepto el año pasado que volaron los cuatro pollos del ciprés. Después se les suele ver junto a sus padres capturando insectos al vuelo, especialmente moscas, de ahí su acertado nombre.
A principios de septiembre iniciarán su increible viaje de regreso a sus cuarteles de invierno en Africa, esperando poder verlos de nuevo el año que viene."











"C'est la vie" un altre any serà!!!

Salutacions del makilet


Equipo: Canon 350 D, amb objectius 28-105 mm i 300 mm; algunes amb dos flashos i disparador a distancia, trípodes, amagatall, etc

3 comentarios:

DEIXA EL TEU COMENTARI