lunes, 28 de mayo de 2012

CERVESES I MUNTANYES: "De nou el Puig Campana"

Dissabte 12 de maig de 2012, Finestrat.

Per segona vegada d'enguany, varem pujar al Puig Campana alguns de la colla Cerveses i Muntanyes, convocats pels "autodenominats" (varen ser ells els que triaren el nom...) "els valentets del Gin-Tònic" per que varen decidir fer aquesta excursió una nit degustant aquesta begudeta... ejem.

Tot hi ha que dir-ho, la majoria d'aquestos "amigatx@s" no hi havien pujat mai, per lo que ens ho varem prendre amb tranquilitat, com hi ha que fer les coses. No teniem presa, però varem ser molt puntuals a l'hora que varem quedar!!!!

Ací teniu un recull de les imatges més interesants (algunes son de Javi Pascual i Mari Carmen) d'aquell inoblidable dia, que tambè ho varem passar amb bona companyia, i mai millor dit per que la majoria dels que varem anar (tant homes com dones) son Artillers (perteneixem o hem estat en l'Artilleria Mora), tan sols una cosa va fallar Sinto no va portar un estandarte de la companyia amb el canó, per tal de ficar-lo al cim............. ja lo que faltava!!!!

Primera parada per a beure en el refugi 

 Les dos "heroines" del dia, Mari Carmen i Marta

Travessant pel cantxal 

Aquestos tres esperant a vorer si passava la gua-gua 

Orons (Acer oppalus) en el cantxal

No sabia que volia dir el cartell, però em vaig donar compter de que eren els noms de quatre REVALENTES PUT..., que si jo agafara a un@ d'aquestos "graciosos" dels pintades els ho feia borrar-les amb la llengua i sense donar-los-ho ni aigua....

Un home FELIÇ

Un home GOS 

Un home SALVATGET

Qualsevol dia un d'aquestos edificis, passarà per dalt del Puig

La parella contenta per estar allí dalt

D'esquerra a dreta: Gil, Fernandet, el Guti, Mari Carmen, Sinto, Joan i Javi (Marta va decidir esperan-nos més avall)

Ara amb el "menda"

Ja tornem cap avall

I per fi arribem als cotxes, però pareix que Joan estiga calentat per tornar a pujar....

Si es que el Puig Campana es MAGIC!!! Mireu com es va quedar el Guti després de pujar i baixar d'aquesta mítica muntanya!!!!! Després es va fer quatre cerveses i va perdre aquest "tipito"....

Fins la pròxima!!!

Salutacions de Santa "el makilet"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DEIXA EL TEU COMENTARI