sábado, 14 de septiembre de 2013

LA FOTO DE LA SETMANA: Potpurri!!!

Disculpar-me per que ja fa quasi un mes que no pujaba res al blog i he faltat a la meua cita amb "La Foto de la Setmana", que ara ja seria "la foto del mes".... Avuí dispose d'uns minutet per a dedicar-li al blog així que vaig a mostrar-vos algunes de les poques coses que he anat fent en aquestos dies.

"L'amiga d'Espider-man"

Als porxes (La Vila Joiosa) a 25 d'agost de 2013
De nou la protagonista es la nostra amiga i no obstant aixó, prou desconeguda "Aranya negra peluda" (nom batejat per mi...) Cyrtauchenius walckenaeri que viu al nostres camps i tan sols surt de nit. En aquesta foto he volgut donar-li un altre punt de vista al bitxo realçant el seua silueta.

 
 
 
"Pas al front"
 
Riu Amadori a 31 d'agost de 2013
Buscant al Blauet apareixen altres espècies que bè mereixen una foto, com aquesta Coeta.
 


 


"Alerta"

Al Paraís (La Vila Joiosa) a 6 de setembre de 2013
De nou l`amagatall CM "Cesc Martínez" continua donat resultats i una de les espècies que més el frecuenta es la Caullà; que passa per ser es una de les aus de pitjor identificació, doncs les dos espècies que tenim  ací son tan paregudes que maí estic segur de que siga o la Caulla comuna (Galerida cristata) una o la Caulla montesina (Galerida theklae). En aquest cas em decante més per la "montesina" pel cant que emitia; pero no n'estic segur.... A part d'aquest problema de identificació, aquestos ocells son de lo més desconfiats i recelosos que he vist, per lo que no son gens fàcils de fotografiar.

 
Salutacions i espere que fins la semana que ve...
 
Santa el makilet

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DEIXA EL TEU COMENTARI