viernes, 25 de octubre de 2013

ALTRES COSES D'ULLADES NATURALS: "And the winners are..."

Així es con anuncia l'organització del prestijós Wildlife Photographer of the Year (WPY) els guardonats d'enguany, mijançant un correu electrònic; on desgraciadament (i com esperaba...) no està ninguna de les fotos que els ho vaig enviar amb la il·lusió "d'un xiquet amb sabates noves"!!!! No n'estic defraudat ni molt menys, es el millor i més gran concurs fotogràfic de Natura arreu del mòn, per lo que tan sols passar la primera criba ja es tot un èxit, cosa que tampoc he aconsseguit enguany (al contrari que primera vegada que vaig participar en 2009). Com va dir l'honorable súbdit de sa Magestat Sir David Attenborough en un dels seus documentals: "los corazones que desfallecen, nunca consiguieron el amor de las más bellas doncellas...", i de moment el meu cor està pletòric, ho aixó crec... ejem.
 
 

Vaja per davant la meua felicitació als guardonats i molt especialmente als dos espanyols: Uge Fuertes Sanz (per dos vegades en Regnes botànics, "Commended" i Visions creatives, "Commended") i Daniel Beltrà (Fotoperiodista de Natura, "Runner-up"=finalista). 

Ací teniu una sel·lecció d'alguna de les fotografíes amb les que he participat; ara vosaltres teniu la paraula...
 
Aquestes tres primeres son de la categoría de "Fauna Urbana":




 

 
 
Les dos següents son de la categoría de "Natura en B/N":
 
 

 
Malgrat que vaig enviar més (un total e 22 imatges) no vulc cansar-vos més, per lo que finalment vos pose les de la categoría de "Regnes Botànics":
 
 

 
Aprofite tambè aquesta darrere foto dels bolets, per tal de recordar-vos que Ullades Naturals col·labora fent de guía en la propera "Ruta Micológica" que organitza la Regidoria de Joventut de La Vila i en la que farem un passeig pel P.N. de la Font Roja d'Alcoi, per tal de coneixer algo més, a aquestos fascinants èssers vius.
 
 
 
Salutacions i fins la propera
 
Pepe Santa el makilet 
 

1 comentario:

  1. Estos no entienden del tema, si dependiera de mi verías si ganas o no,uuuhhhh, muy buenas fotos,creo que si no se gana participar es de valientes y lo que es mejor creer en el trabajo que hace uno, enhorabuena.

    ResponderEliminar

DEIXA EL TEU COMENTARI