jueves, 14 de noviembre de 2013

L'ERA DIGITAL: "Primeres proves del nou amagatall"

En Aitana a 23 d'octubre i 9 de novembre de 2013

Com sempre passa amb açò de la fotografía de fauna, la sort va ser desigual en els dos primers dies de proves de la temporada de tardor d'aquest amagatall destinat principalment a la fotografía de Túrdits (Tords i Merles) invernants a la Serra d'Aitana.

Mentres que el primer dia de tardor que vaig estar jo a soles dins l'amagatall, vaig poder disfrutar de la presencia d'un bon repertori d'ocells (vorer llistat de baix) incloent una de les nostres joies d'hivern, la Merla Acollarà (Turdus torquatus); el passat 9 de novembre acompanyat pel meu amic col·laborador Toni Zaragozí (el Saraguei), la "diversió" va ser algo menor, doncs tan sols varem tindre el plaer de que ens visitara un Gaig (Garrulus glandarius) i un el Sit de monte (Emberiza cia); però no per això ho varem passar pìtjor, ja que una visita a aquesta serra i sobretot en bona compañía sempre ens deixa bon sabor de boca.

Ullades Naturals està treballant per a possar a punt aquest i altres amagatalls com el "Cesc Martínez"(vorer http://ulladesnaturals.blogspot.com.es/2013/08/la-foto-de-la-setmana-amagatall-cesc.html) per a que els amants de la fotografía de fauna puguen disfrutar de intenses jornades en ells. En properes entrades al blog anirem informant de les novetats al respecte de la seua posada en funcionament.

 Finalitzant el muntatge amb el meu germà Tomas a finals d'agost. Sense la seua ajuda no haguera sigut posible el tindrer-lo. 

 Interior de l'amagatall

Fotos realitzades del 23 d'octubre de 2013:

 Sit de monte prenent el bany

 Tord comú (Turdus philomelos)

 Exemplar de Merla acollarà (Turdus torquatus), probablement de la subespecie T. t. torquatus que corresponen a exemplars que no crien en en la península i ens arriben des del nord d'Europa



Fotos del dia 9 de noviembre:

El Saraguei i un servidor

Fotograma en HD de Gaig
 
Salutacions
 
Pepe Santa el makilet
 


7 comentarios:

  1. Buen trabajo, he tenido una contestación desde holanda de que le gusta tu hide, a ver si poco a poco logras tu objetivo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe envíame-los!!!, a vorer si els apeteix pasar uns sies per ací... Gràcies Jose pels teus comentaris!!!

      Eliminar
  2. Beautiful hide, and you caught the Ring Ouzel, perfect.

    ResponderEliminar
  3. excelentes todas,me encantan.Enhorabuena,me hago seguidor de vuestro blog
    os invito al mio diegolr99.blogspot.com
    Abrazos

    ResponderEliminar
  4. Me encantan las fotos y el chiringuito que os habéis montado! Soy un joven ambientólogo de Benidorm y algún día me gustaría poder hacer algo de lo que conseguís vosotros... a Santa me lo presentó Juanjo (guarda de campo del ayuntamiento) estuve haciendo prácticas con él este verano... Un saludo!! Por si queréis echadle un vistazo a mi Blog... http://masalladelaciudad.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar

DEIXA EL TEU COMENTARI