lunes, 9 de diciembre de 2013

LA FOTO DE LA SETMANA: "Potpurri de Fotos de la Setmana"

Ja ha passat més d'un mes des de la darrera entrega de la "Foto de la Setmana", ja que per diversos motius no he tingut temps de dedicar-me a revisar les fotos que vaig fent. Degut a açò tornaré a fer un "potpurrí" de les fotos que he anat fent al llarg d'aquestes setmanes, que han estat marcades per dos coses: "el fred i la neu"; i així ho podeu comprobar en la majoria de les següents imatges.

"Xe quin tros de Papafigo!!!"

El Fondó (Elx) a 2 de novembre de 2013

Vaig a tractar d'explicar el títol que li he posat a aquesta imatge. Tradüit seria algo com "¡¡¡vaya pedazo de Oropéndola!!!. Es lo que se m'ocurreix que va pensar el Aguila calçada (Hieraetus pennatus) quan va vorer pasar el globus per damunt d'ella; i es que teniu que recordar que el mascle de Papafigo (Oriolus oriolus) es d'un precios color groc intens (mirar http://ulladesnaturals.blogspot.com.es/2013/05/la-foto-de-la-setmana.html) molt paregut al d'aquest globus que ens va sobrevolar en una jornada d'anellament al P.N. del Fondó d'Elx-Crevillent (podeu vorer més coses d'eixe dia en: http://toniabellerol.blogspot.com.es/2013/11/a.html)



"Comença a nevar"

En Confrides a 16 de novembre de 2013

A Toni Zaragozí a un servidor ens comença a nevar quan arribem a Confrides tractant de pujar al amagatall que Ullades Naturals té en Aitana. Obviament ens varem quedar al bar fent-nos un herbero...



"Blanc x 2"

En Relleu a 17 de novembre de 2013

Blanc al cuadrat!!!! Aitana després de la nevada i l'impressionant Mas Blanc de Relleu que vaig tindre el gust de coneixer de la mà d'un dels seus propietaris (Enrique Iborra). Gràcies Enriquet!!!



"Colors de tardor"

En Aitana a 27 de novembre de 2013

Capellà (Parus major) envoltat de fulles de cirer en el nostre amagatall d'Aitana.



"Atrapades pel gel"

En Aitana a 27 de novembre de 2013

Malgrat que lluïa el sol, l'aigua de l'abeurador de l'amagatall per a fotografiar ocells d'Aitana, no es va descongelar en tot dia... i es que no varem superar el 4 graus de temperatura!!!



"Esmorçant en la neu"

En Aitana a 6 de desembre de 2013

De nou puje a l'amagatall d'Aitana, més d'una semana després d'una nova nevada i continua estant tot nevat (per a que després diguen que no fa fred en Alacant...), però no puc deixar d'abastir el menjador que Ullades Naturals té instal·lat, ja que alguns ocells podrien arribar a passar-ho mal per a trobar algo que esmorçar. Gràcies a neu caiguda prous dies abans i que encara es conserva (mireu la foto de l'amagatall feta amb el móvil) em dona peu a probar encuadres i composicions diferents que ens acosten i recorden a les típiques felicitacions nadalenques... però tranquils que tot arribarà!!!


 


Ferreret (Lophophanes crsitatus) buscant algo per esmorçar entre la neu


Salutacions i fins la propera entrega.

Santa el makilet

1 comentario:

DEIXA EL TEU COMENTARI